Μπαλες απο αχυρο εγιναν εντυπωσιακα χριστουγεννιατικα στολιδια στο Θρυλοριο

Σήμερα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον οικισμό

Με ευφάνταστο και πρωτότυπο τρόπο διακοσμήθηκε η πλατεία του Θρυλορίου ενόψει των γιορτών. Συγκεκριμένα επιστρατεύτηκαν μπάλες από άχυρο για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό που με τον κατάλληλο χρωματισμό και την τέχνη του ντεκουπάζ μεταμορφώθηκαν σε εντυπωσιακά στολίδια εμπνευσμένα από τις ημέρες των Χριστουγέννων. Φάτνη, έλκηθρο, χιονάνθρωπος,  ο Άγιος Βασίλης, αλλά και ένα μεγάλο πράσινο τρακτέρ, όλα καμωμένα από άχυρο, τοποθετήθηκαν στο χώρο.

Υπεύθυνες για τις εν λόγω δημιουργίες που κερδίζουν ομολογουμένως τα βλέμματα οι αγροτικές επιχειρήσεις οι αγροτικές επιχειρήσεις Τοπαλίδης ΙΚΕ που ανέλαβαν τη διακόσμηση.

Όλα αυτά ενόψει της φωταγώγησης και του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου του οικισμού που θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 στην πλατεία με μέριμνα του Δήμου Κομοτηνής και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποντίων Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς».

«Φορέστε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο για να φωτογραφηθείτε στον όμορφο χριστουγεννιάτικο μας χώρο.

Ελάτε να δείτε πως οι μπάλες από άχυρο μπορούν να γίνουν τέχνη.

Πάρτε μαζί σας την γιορτινή σας διάθεση και φυσικά το πιο όμορφο στολίδι σας και ελάτε να ψάλλουμε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα μαζί» επισημαίνει στο προσκλητήριό του προς όλους τους συμπολίτες ο Σύλλογος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.