Αξιο το Κεμπριτζ!

Απαρατήρητα

Τον Κομοτηναίο Μιχάλη Μιμιρίνη, τις πανεπιστημιακές του περγαμηνές και τους κοινωνικούς του αγώνες, ουδόλως στην Κομοτηνή γνωρίζαμε κι αναγνωρίζουμε.
 
Σ’ αυτές τις εκλογές κατέρχεται ως υπ. βουλευτής με το Μέρα’25 του Γιάνη Βαρουφάκη, και στο χρονικό διάστημα του ένα μήνα που κινείται προεκλογικά κατάφερε να μας εκπλήξει. Με τη συνέπειά του και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει.
 
Κι εννοούμε φυσικά τον προεκλογικό αγώνα που μόνος διεξάγει, τιμώντας την επιλογή Βαρουφάκη, ως μοναδικός υποψήφιος του Κόμματος στον νομό.
 
Ο επιστήμονας  κ. Μιμιρίνης έδειξε ξανά λοιπόν σε όλους μας τι πάει να πει ανάληψη ευθυνών και τι σημαίνει αναλαμβάνω την ευθύνη της υποψηφιότητας για ένα κόμμα σε επίπεδο νομού. Μόνος, δεν άφησε χωριό για χωριό και οικισμό για οικισμό που δεν επισκέφτηκε γιανα συζητήσει με τους κατοίκους, να γνωστοποιήσει την υποψηφιότητά του καθώς και το πρόγραμμα του Κόμματός του.
 
Κι αν τελικά υπήρχε βραβείο υποψηφίου βουλευτή που θ’ αποδίδονταν στον υποψήφιο που εργάστηκε αόκνως για το Κόμμα του και τη δημοκρατία, αυτός θα ήταν ο Μιχάλης Μιμιρίνης. Μπράβο του, για την υπενθύμιση της ευθύνης που χαρακτηρίζει και οφείλει να χαρακτηρίζει και τη νέα γενιά των πολιτικών, ακόμη κι αν προέρχονται από την ελίτ, συγχρωτιζόμενοι με τον «λαό» ενίοτε… Τ.Ν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.