«Αστεγο» το Αναπτυξιακο Συνεδριο;

Πού θα γίνει το αναπτυξιακό συνέδριο της ΑΜΘ; Στην Κομοτηνή θα πει κανείς, όμως δεν είναι τόσο απλό, μιας και οι χώροι στην πόλη μας που μπορούν να υποστηρίξουν μια τέτοια διοργάνωση δεν είναι και πολλοί.
 
Η προφανής απάντηση, το ξενοδοχείο Arcadia το οποίο έχει φιλοξενήσει ανάλογου τύπου διοργανώσεις, (πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το διευρυμένο περιφερειακό Συνέδριο στο οποίο είχε παραστεί ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου το 2011) φαίνεται να έχει αποκλειστεί, γιατί η αίθουσα βρίσκεται υπό ανακαίνιση (αν και ποτέ δεν ξέρεις).
 
Έτσι φαίνεται ότι έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για το άλλο ξενοδοχείο εκτός πόλης που συνήθως φιλοξενεί διοργανώσεις, το Chris & Eve, όμως από ό,τι φαίνεται τίποτα δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
 
Μα είναι δυνατόν, θα πείτε, να μην υπάρχει ακόμα χώρος για ένα συνέδριο το οποίο θα γίνει σε λιγότερο από 2 εβδομάδες; Στο οποίο θα σας απαντήσουμε πως ναι, στην Ελλάδα όχι μόνο είναι δυνατόν, αλλά και αναμενόμενο.
 
Όμως και πού να γίνει το συνέδριο; Το Μέγαρο βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, άλλα ξενοδοχεία δύσκολα μπορούν να φιλοξενήσουν τέτοιου μεγέθους διοργανώσεις, εκτός πια και αν επιλεγεί ένας χώρος συναθροίσεων, για να γίνει το συνέδριο μεταξύ τύρου και άχλαδος (και κρασιού. Το άφθονο κρασί βοηθάει να κατέβουν πιο εύκολα οι αναπτυξιακές κορώνες). Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.