Ασφαλτος στο ορυγμα μπροστα απο την Περιφερεια

Αλλά για πόσο;

Δεν θα νιώθουν πλέον οι οδηγοί της πόλης την αίσθηση της πτώσης, όταν περνούν μπροστά από το τρίγωνο της Περιφέρειας, μιας και το πρωί της Πέμπτης, συνεργεία έριχναν άσφαλτο στο όρυγμα που είχε δημιουργηθεί την παραμονή Χριστουγέννων, όταν είχε σημειωθεί ένα μεγάλο σπάσιμο στον αγωγό της ΔΕΥΑΚ, που άφησε μεγάλο μέρος της περιοχής του Σταθμού χωρίς νερό για πολλές ώρες.

Ο αγωγός διορθώθηκε, όμως το όρυγμα έμεινε, καλυμμένο μόνο με χώμα, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις. Με αυτά και με εκείνα, πέρασαν σχεδόν δύο μήνες για να πέσει  άσφαλτος.

Στο μεσοδιάστημα όποιος κινούνταν μπροστά από την Περιφέρεια ένιωθε τον κραδασμό στο όχημά του, αλλά τώρα με την άσφαλτο μπορεί να σταματήσει, τουλάχιστον τις πρώτες μέρες, όμως η εμπειρία από τους δρόμους της πόλης, μας έχει διδάξει πικρά ότι είτε θα γίνει σαμαράκι, είτε λακκούβα.

Επίσης δεν είναι καθόλου απίθανο σε μερικές μέρες να περάσει κάποια άλλη υπηρεσία κοινής ωφέλειας, και να το κόψει, αλλά οριζόντια. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι αν οδηγείς σε αυτή την πόλη, δεν βαριέσαι…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.