Αρκετοι αλλα «σιωπηλοι» οι «μνηστηρες» στη Ροδοπη

Απαρατήρητα

Δια μέσου των social media και συγκεκριμένα του facebook ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ξάνθης ο πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Σάββας Μελισσόπουλος.
 
Ο κ.Μελισσόπουλος χθες ανήρτησε μία σχετική ανακοίνωση η οποία ξεκινά με όσα «κολακευτικά» του έχουν αποδώσει όπως αναφέρει κάποια εκ των  ΜΜΕ της Ξάνθης καλεί σε «μαζική και άνευ όρων συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ σε ένα μεγάλο κύμα αλλαγής» που ήδη ξεκίνησε να δημιουργείται στην γείτονα υπογραμμίζοντας την ανάγκη επίλυσης των όποιων προβλημάτων εκ των έσω, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «ΜΕΣΑ στα θεσμικά όργανα του Δήμου και του τόπου μας».
 
Η υποψηφιότητα του κ. Μελισσόπουλου από ό,τι κατανοούμε από τα όσα γράφονται στα συνάδελφα μέσα αλλά και τα σχετικά σχόλια στα social media δεν έπεσε κεραυνός εν αιθρία αλλά πρόκειτο για ειλημμένη απόφαση που απλά αναμενόταν η ανακοίνωσή της. Εξ ου και η σχετική φημολογία ήταν εντονότατη όχι μόνο το τελευταίο διάστημα.
 
Ευχόμενοι καλή επιτυχία στον κ. Μελισσόπουλο αλλά και σε λοιπούς συνυποψηφίους του, αποτείνουμε το ερώτημα για το τι γίνεται στην Κομοτηνή.
 
Και αυτό  γιατί εδώ και αρκετό καιρό, η φημολογία για τους πιθανούς υποψηφίους, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Δήμο Κομοτηνής αλλά και τις βουλευτικές θέσεις είναι έντονη και δεν περιορίζεται στα «γνωστά» και εν ενεργεία πρόσωπα. Κοινώς εφόσον στην Ξάνθη ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις, στην Ροδόπη γιατί ακόμα είμεθα εν αναμονή; Ειδικά από την στιγμή που υπάρχει η διάθεση και μάλιστα εκφράζεται από αρκετούς «μνηστήρες» ( άκρως επίκαιρος λόγω Ιθάκης όρος); Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.