Αρχιζει να ζεσταινεται το προεκλογικο ενδιαφερον και για τη Ροδοπη

Ήδη από πλευράς ΠΑΣΟΚ έχει επιβεβαιωθεί πως το ενδιαφέρον από υποψηφίους είναι μεγάλο

Την προεκλογική περίοδο των Ευρωεκλογών και στη Ροδόπη εγκαινιάζει σήμερα η ομιλία της Νίκης, αναμένεται όμως το επόμενο δίμηνο, μιας και δεν έχει απομείνει πολύς καιρός, να είναι αρκετά «καυτό» από άποψη επισκέψεων υποψηφίων ευρωβουλευτών, και ίσως αρχηγών κομμάτων.

Ήδη από πλευράς ΠΑΣΟΚ έχει επιβεβαιωθεί πως το ενδιαφέρον από υποψηφίους είναι μεγάλο, αν και μένει να δούμε πόσοι τελικά θα βρεθούν εδώ (περιμένουμε και τις ανακοινώσεις), αλλά μάλλον θα δούμε και αρκετούς υποψηφίους τόσο από το ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την ΝΔ, αλλά και τα άλλα κόμματα που φιλοδοξούν να κατακτήσουν μια θέση στην Ευρωβουλή.

Φυσικά ο ανταγωνισμός και αυτή τη φορά θα είναι μεγάλος, μιας και το κυνήγι της ψήφου, σε εθνικό επίπεδο, είναι έντονο, παρόλο που περισσότερο περιμένουμε να έχουμε επισκέψεις διερχομένων από και προς τον Έβρο, που περιμένουμε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και αυτή την προεκλογική περίοδο.

Πάντως, μην εκπλαγείτε αν δείτε υποψηφίους να καταφτάνουν σε επιτάφιους, αναστάσεις ή πρωτομαγιές, που πάντα αποτελούν, αν όχι τίποτα άλλο, καλές ευκαιρίες για φωτογράφηση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.