Αρχισαν οι προεκλογικες ερευνες στην ΑΜΘ

Η GPO διεξάγει μία έρευνα νοικοκυριών για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης

Μια έρευνα της GPO κάνει «γύρους» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην περιοχή μας, που ενώ έχει προεκλογικό άρωμα, δεν φαίνεται να έχει κάποια συγκεκριμένη πολιτική στόχευση, από το να κρίνει τους σημερινούς ταγούς των μητροπολιτικών Δήμων και της Περιφέρειας, αλλά και την εκλογική συμπεριφορά των πολιτών στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν έρθουν αυτές.

Όπως τονίζεται στην αρχή της, η GPO διεξάγει μία έρευνα νοικοκυριών για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και για τις εξελίξεις στην Ελλάδα αυτή την περίοδο.

Το κυριότερο κομμάτι της έρευνας έχει σαν ερώτημα τα τρία σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, μια αποτίμηση του έργου του Δημάρχου του μητροπολιτικού Δήμου της κάθε ΠΕ (αν κατοικείτε σε Δήμο της Ροδόπης εκτός Κομοτηνής για παράδειγμα, θα κληθείτε και πάλι να δώσετε την άποψή σας για τον κ. Γκαράνη) αλλά και του Περιφερειάρχη, ενώ στη συνέχεια ζητά την άποψη του ερωτώμενου για το έργο και τη δράση της Περιφέρειας σε οκτώ τομείς.

Στη συνέχεια γίνονται οι τυπικές ερωτήσεις για το τι ψήφισε στις προηγούμενες και τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές.

Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι και πώς θα δημοσιευτούν τα αποτελέσματα της έρευνας, θα έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε πώς κρίνουν οι πολίτες την θητεία του περιφερειάρχη και το έργο της Περιφέρειας, μιας και η συγκεκριμένη έρευνα θα μπορούσε να δώσει μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης στην Περιφέρεια. Βέβαια, ακόμα έχουμε πολύ καιρό μέχρι τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές όμως καλό θα ήταν να είμαστε προετοιμασμένοι. Βέβαια σε μια εποχή που δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.