«Αποβαση» Βαλκανιων επισκεπτων στο Εμπορικο Κεντρο Kosmopolis

Απαρατήρητα

Μπορεί ο μεθοριακός σταθμός της Νυμφαίας να παραμένει κλειστός για τους Βαλκάνιους γείτονες μας, εκτός των «ουσιωδών μετακινήσεων» που ουδέποτε μέχρι στιγμής καταλάβαμε σε τι συνίσταται, και η διαδικασία εισόδου εξόδου να έχει αυστηροποιηθεί και για τους Έλληνες υπηκόους, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα, παρουσιάζεται μία αυξημένη παρουσία «φιλοξενούμενων» στην περιοχή Βαλκάνιων τουριστών, και δη, αν μπορούμε να κρίνουμε, ορθότερα από τη Βουλγαρία.

Αυξημένη παρουσία στην αγορά η οποία βέβαια να επισημάνουμε περιορίζεται στο Σαββατοκύριακο και συγκεκριμένα στα καταστήματα του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis που φαίνεται πως έχουν την τιμητική τους και μπορεί κανείς να το διασταυρώσει ιδίοις όμμασι με μία επίσκεψή του εκεί.

Ενδιαφέρουσα παρατήρηση αν σκεφτεί κανείς τα υφιστάμενα δεδομένα ως προς τις διελεύσεις αλλά και ως προς το τα καταστήματα που οι ίδιοι επιλέγουν για τις αγορές τους, δεδομένου ότι μερίδα των δημοφιλών μαρκών, διαθέτουν καταστήματα και στη γείτονα χώρα, τη Βουλγαρία. Ν.Β.

Φωτό αρχείου

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.