Απουσα η Νεα Περιφερειακη Αναγεννηση απο τη Συνεδριαση Λογοδοσιας

Το λόγο της απουσίας εξήγησε η κ. Αλεξάνδρα Γκουλιάμα

Δεν έδωσαν το παρών τα μέλη της παράταξης της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στην ειδική Συνεδρίαση λογοδοσίας που έλαβε χώρα την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στην Κομοτηνή.

Το λόγο για την απουσία τους εξήγησε η κ. Αλεξάνδρα Γκουλιάμα, η μοναδική που βρέθηκε στην αίθουσα μιας και είναι αντιπρόεδρος του Συμβουλίου.

Αφού εξέφρασε την ικανοποίηση της παράταξης γιατί δίνεται πλέον με το νόμο η δυνατότητα μιας τέτοιας συνεδρίασης λογοδοσίας, εξήγησε πως η παράταξη έκρινε ότι δεν υπάρχει λόγος να καταθέτει κάποια ερώτηση, γιατί όπως κάθε καινούρια διοίκηση χρειάζεται μια πίστωση χρόνου

Μη θέλοντας λοιπόν να συζητήσουν ερωτήματα επεξηγηματικά, διερευνητικά και διευκρινιστικά επί προθέσεων, θεωρώντας σκόπιμο να συζητούν επί αποφάσεων τόνισε πως θα κάνουν χρήση του δικαιώματος στο εξής.

Να σημειωθεί πάντως πως η στάση της μείζονος αντιπολίτευσης δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει τους έτερους εκπροσώπους της αντιπολίτευσης που ήταν εκεί, έχοντας υποβάλλει ερωτήματα προς την διοίκηση, με τον κ. Ηλιόπουλο και τον κ. Κλάδη να σχολιάζουν αρνητικά την απουσία των συναδέρφων τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.