Αποστολη εξετελεσθη για τα χορτα στο Πανθρακικο Σταδιο Κομοτηνης

Καθαρό από χόρτα το πολυσύχναστο σημείο της πόλης μας

Άμεση ήταν η απάντηση της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής στο σχετικό σχόλιο – ρεπορτάζ του «ΠτΘ» με τίτλο «Γνωριμία με τα άγρια χόρτα του Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής» που φιλοξενήσαμε προ λίγων 24ώρων και αφορούσε στα χόρτα ύψους ακόμα και του ενός μέτρου που είχαν κατακλύσει μέρος του χώρου του πολυσύχναστου σημείου της πόλης μας.
 

Από ό,τι φαίνεται η δημοσιοποίηση της κατάστασης έπιασε τόπο μιας και η χθεσινή εικόνα των εν λόγω σημείων στο Πανθρακικό Στάδιο κάθε άλλο παρά την πρότερη θύμιζε, καθώς και τα χόρτα κουρεύτηκαν και η τάξη αποκαταστάθηκε, αφήνοντας έτσι  τον περιποιημένο  πλέον χώρο στη διάθεση των πολιτών που τον επισκέπτονται καθημερινά.


 
Να τα πούμε λοιπόν τα ευχαριστώ εκ μέρους του συνόλου των επισκεπτών του χώρου στη διοίκηση του σταδίου για την άμεση «επέμβαση» με την επισήμανση ωστόσο ότι καλό θα ήταν να υπάρχει μέριμνα πριν καταφεύγουμε στη λύση της δημοσιοποίησης.
 
Όσοι λοιπόν προλάβαμε τα γνωρίσαμε τα χόρτα του Πανθρακικού Σταδίου. Οι υπόλοιποι βέβαια θα έχουν ενδεχομένως νέα ευκαιρία σε περίπτωση που η προαναφερθείσα «μέριμνα» δεν υπάρξει.
 
Well done! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.