Απολογισμος δια ζωσης για τον Δημαρχο Κομοτηνης

Στην αίθουσα του Ιδρύματος Παπανικολάου κατά πάσα πιθανότητα

Δια ζώσης θα γίνει, εκτός απροόπτου, ο απολογισμός του Δημάρχου Κομοτηνής, στην πιο ευρύχωρη αίθουσα του ιδρύματος Παπανικολάου, είτε την επόμενη Δευτέρα είτε την επόμενη Τετάρτη, ανάλογα με την διαθεσιμότητα του χώρου.

Το θέμα των δια ζώσης συνεδριάσεων έθεσε στην τελευταία συνεδρίαση ο επικεφαλής της Σύμπραξης Προοπτικής κ. Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος ζήτησε να γίνει προσπάθεια για δια ζώσης συνεδριάσεις.

Με δεδομένη την πρόθεση του Δημάρχου να κάνει τον απολογισμό της πρώτης περιόδους της θητείας του την επόμενη Δευτέρα, προτάθηκε η συγκεκριμένη συνεδρίαση να γίνει δια ζώσης στο αμφιθέατρο του ιδρύματος, όπου έγινε, να θυμίσουμε, η εκλογή προεδρείου και επιτροπών.

Ο κ. Γκαράνης ήταν θετικός στην πρόταση, παρόλο που σημείωσε πως η αίθουσα χρησιμοποιείται και από το πανεπιστήμιο για την πραγματοποίηση μαθημάτων, και θα πρέπει να δουν τον προγραμματισμό ώστε να μην συμπέσουν με μαθήματα.

Με τον ένα Δημοτικό Σύμβουλο που δεν διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης να έχει εκφράσει ότι δεν έχει πρόβλημα να μην προσέλθει στη συγκεκριμένη συνεδρίαση (θα γίνει προσπάθεια ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει διαδικτυακά), ο δρόμος φαίνεται πως έχει ανοίξει για την επιστροφή, έστω και προσωρινά, στα δια ζώσης συμβούλια.

Όσο για το τι θα ειπωθεί στον απολογισμό; Αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το ακούσουμε, παρόλο που ο κ. Γκαράνης φαίνεται να θεωρεί πως θα είναι θετικός.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.