Αποκριες μετα μουσικης στην Ξανθη

Τρεις συναυλίες θα πραγματοποιήσει ο Δήμος

Μπορεί παρέλαση να μην πραγματοποιηθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ένεκα του κορωνοϊού, ωστόσο η Ξάνθη δε θα παραμείνει με τα «χέρια» δεμένα σε ό,τι αφορά τις απόκριες, διοργανώνοντας όπως ανακοινώθηκε επισήμων, όχι μία, όχι δυο αλλά τρεις ξεχωριστές συναυλίες για τις ημέρες της απόκριας.

Ειδικότερα η αυλαία του καρναβαλιού αναμένεται να ανοίξει την Τσικνοπέμπτη με τους αδελφούς Τσαχουρίδη που θα φέρουν στην Ξάνθη, ακούσματα του Πόντου, ενώ η συνέχεια αφορά σε νεότερες ενδεχομένως ηλικίες με τους Onirama και  τους Goin’ through να αναλαμβάνουν την σκυτάλη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος θα «κλείσει» το μουσικό κομμάτι των εορτών, που θα πραγματοποιηθούν τηρουμένων όλων των απαραίτητων μέτρων που επιβάλλουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ την Κυριακή 6 Μαρτίου, αντί για παρέλαση θα οργανωθεί εθελοντική αιμοδοσία στο φουαγιέ του Δημοτικού Αμφιθεάτρου, με τον Τζάρο να καίγεται διαδικτυακά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Σύμφωνα δε με τις δηλώσεις του κ. Ασκαρίδης ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης η πόλη θα «φορέσει» τα γιορτινά της ούτως ώστε ακόμα και άνευ παρέλασης η αποκριάτικη ατμόσφαιρα να κυριαρχήσει στην πόλη.

Εν αναμονή και των σχετικών αποφάσεων από πλευράς της πολιτείας πάντως για το τι μέλλει γενέσθαι σε σχέση με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, τουλάχιστον «έκλεισαν» οι συναυλίες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.