Αποφασισμενος να αποδειξει τη βιωσιμοτητα του φυσικου αεριου στον Ιασμο ο Οντερ Μουμιν

Απαρατήρητα

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων από τους πολίτες, για σύνδεση με το φυσικό αέριο στον Ίασμο.
 
Αυτή τη στιγμή βέβαια, το πλάνο της ΔΕΔΑ δεν προβλέπει την κατασκευή δικτύου στον Ίασμο, όμως ο Δήμαρχος Οντέρ Μουμίν είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι βιώσιμη μια επένδυση στην περιοχή.
 
Ήδη από τα μέσα της προηγούμενης χρονιάς είχε αποστείλει αίτημα προς την ΔΕΔΑ, στο οποίο σημείωσε πως θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η σύνδεση με το δίκτυο του συνόλου σχεδόν των νοικοκυριών/κατοικιών του οικισμού, σε περίπτωση που υπάρξει δυνατότητα.
 
Για να το αποδείξει αυτό, θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις, με τον Δήμαρχο να ανακοινώνει, από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την έναρξή τους τη Δευτέρα, και οι ενδιαφερόμενοι δημότες να απευθυνθούν στα ΚΕΠ Ιάσμου για αυτές.
 
Σημείωσε δε πως θα ανοίξει σχετική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Δήμου, από όπου θα μπορούν να κατατεθούν από εκεί οι αιτήσεις ηλεκτρονικά.
 
Ο Δήμαρχος ζήτησε από τους πολίτες, η διαδικασία αυτή να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή, «για να φέρουμε το φυσικό αέριο στο Δήμο». Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτή η κίνηση βρει ανταπόκριση από τους πολίτες, αλλά και τι αποτέλεσμα θα έχει στους σχεδιασμούς της εταιρείας. Βέβαια με δεδομένο ότι για τα δίκτυα στην Κομοτηνή το συζητούσαμε σχεδόν μια δεκαετία, φοβόμαστε πως δεν θα δει άμεση ανταπόκριση, αν και κανείς δεν ξέρει…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.