Αποφασισμενη να κανει φετος Παρκο Χριστουγεννων η Αλεξανδρουπολη

Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης απεύθυνε πρόσκληση σε όλο το δυναμικό της πόλης να εκδηλώσει ενδιαφέρον

Ανάμεσα στα όσα σταμάτησαν λόγω της πανδημίας, ήταν και οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και τα πάρκα που στήνονται σε διάφορες πόλεις τη χώρας μας, με πολλές διοργανώσεις να μην πραγματοποιούνται είτε λόγω περιορισμών, είτε λόγω επιφυλακτικότητας.

Φέτος όμως φαίνεται πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφενός γιατί ο κόσμος φαίνεται ότι έχει «σκάσει» και δεν διαφαίνεται κάποιος τύπος περιορισμού, αφετέρου γιατί έρχονται εκλογές, και πάντα οι δημοτικές αρχές σε αυτές τις περιόδους είναι διατεθειμένες να κάνουν το κάτι παραπάνω.

Αυτά τα σχέδια δεν φαίνεται να τα ανατρέπει η ενεργειακή κρίση, που έχει σαν αποτέλεσμα την περικοπή ενεργοβόρων δράσεων, όπως αυτές των Χριστουγεννιάτικων Πάρκων, τουλάχιστον για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω των περιορισμών που επέβαλε η πανδημία, καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πάρκου των Χριστουγέννων.

Πώς θα υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα, και τι μορφή θα πάρει το Πάρκο, μάλλον θα εξαρτηθεί και από το ενδιαφέρον συμμετοχής, αν κρίνουμε όμως από την ετοιμότητα που υπάρχει από τους φορείς για οποιαδήποτε δράση, περιμένουμε αυτό το ενδιαφέρον να είναι σημαντικό.

Όσο για το τι θα γίνει στην Κομοτηνή; Αυτό θα το μάθουμε εν καιρώ, αν και τουλάχιστον το Santa Run, που έχει γίνει θεσμός, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.