Αποχαιρετισμοι και καλωσορισματα

Και ενώ οδεύουμε προς ολοταχώς για τα τέλη του Σεπτέμβρη και παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ήδη «αποδιώξει» την εικόνα της θάλασσας εδώ και έναν μήνα περίπου, δεν είμαστε σε ψυχολογικό επίπεδο τουλάχιστον προετοιμασμένοι να καλωσορίσουμε τον χειμώνα.
 
Ακόμα και εμείς οι λάτρεις του Χειμώνα, λόγω αν θέλετε και των όσων ωραίων έφερε μαζί του το καλοκαίρι, δεν λέμε να πάρουμε απόφαση πως ο χειμώνας είναι προ των πυλών και μάλιστα χτυπά ήδη την πόρτα αν κρίνει κανείς από τα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.
 
Παρά τη άρνηση ωστόσο που μας διακατέχει, όταν «πέφτει» και το τελευταίο «φρούριο» νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το παραδεχτούμε εξού και σήμερα ,μιας και το αναψυκτήριο του Πάρκου της Αγίας Παρασκευής, του φίλου μας Αχιλλέα, «τα μάζεψε», οφείλουμε να καλωσορίσουμε τον χειμώνα στις καρδιές και το μυαλό μας.
 
Μετά από μία πολύ όμορφη σεζόν, με άπειρους καφέδες, ποτά και συζητήσεις που συγκαταλέγουμε στα «ωραία του καλοκαιριού» το αναψυκτήριο στο κεντρικό πάρκο της πόλης έκλεισε τις πόρτες του, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τους πρώτους μήνες της ερχόμενης άνοιξης.
 
Να ευχηθούμε στον Αχιλλέα και σε όλο το «επιτελείο» του, καλό χειμώνα και καλή ξεκούραση, εν αναμονή των πρώτων ηλιόλουστων ανοιξιάτικων ημερών.
 
Όσο για το πάνω αναψυκτήριο-καφετέρια, του ξενοδοχείου Δημόκριτος, οσονούπω θα επανέλθουμε!!!Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.