Απο το Δημοτικο Συμβουλιο Νεων Κομοτηνης  στον Δημο Κομοτηνης

Η Σεχέρ Τσολάκ Χουσεΐν και η Κωνσταντίνα Ραχμανίδου μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων εκλέγονται στον Δήμο Κομοτηνής

Ήγγικεν η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά, τώρα που τελείωσαν οι εκλογές και ο καθένας φαίνεται να παίρνει τον δρόμο του άλλοι για τον Δήμο της Κομοτηνής και άλλοι πίσω στην καθημερινότητα τους άλλοι με την χαρά και την απόλαυση της νίκης και άλλοι με την απογοήτευση.

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως σε αυτές τις εκλογές πρωταγωνιστικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε η νεολαία του τόπου μας καθώς και στις δύο παρατάξεις είδαμε πληθώρα νέων ηλικιακά υποψηφίων που αποφάσισαν να ριχτούν στην μάχη των εκλογών.  Ίσως σε αυτό να οφείλεται και η δημιουργία πολλών οργανώσεων και φορέων για νέους όπως  για παράδειγμα είναι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων της πόλης μας  όπου θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτούργησε σαν φυτώριο υποψηφίων οπού 5 μέλη του αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε διάφορα όργανα της αυτοδιοίκησης.

Ας τα πάρουμε όμως όλα από την αρχή ευχάριστο είναι το γεγονός πως η μειονότητα απέκτησε και πάλι γυναικεία εκπροσώπηση στο Δημοτικό  Συμβούλιο της Κομοτηνής με την Σεχέρ Τσολάκ Χουσεΐν Δημοτική Σύμβουλό πλέον με την παράταξη Κοινωνία Πολιτών να καταλαμβάνει μια θέση προερχόμενη από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων . Ενώ αίσθηση προκάλεσε και η υποψηφιότητα του Άγγελου Μιχαήλ Χουβαρδά  μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου νέων που παρά το νεαρό της ηλικίας του καθώς είναι μόλις 19 ετών ρίχτηκε στην μάχη των εκλογών ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Κομοτηνή Δυνατά χωρίς όμως το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει, όπως και να έχει όμως του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το θάρρος του να εκτεθεί από τόσο μικρή ηλικία.

Ζήτηση είχε και το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Κομοτηνής όπου εκεί τα πράγματα είναι κάπως πιο εύκολα για την εκλογή. Βλέποντας την Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων και νεαρή επαγγελματία της πόλης μας  Κωνσταντίνα Ραχμανίδου να θέτει την υποψηφιότητα της με την Κοινωνία Πολιτών στην κρίση του λαού και να εκλέγεται στο τοπικό συμβούλιο της πόλη μας. Ενώ την προσπάθεια του με την ίδια παράταξη  έκανε  και  Αρμάν Τοροσιάν  μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων ο οποίος δεν κατάφερε να διεκδικήσει μία θέση στο τοπικό συμβούλιο. Ας φύγουμε όμως από τα της Κομοτηνής και ας πάμε πιο παραλιακά στο Φανάρι όπου εκεί ο Πέτρος Καραβέτης πρώην μέλος στο ΔΗΣΥΝ Κομοτηνής εκλέγεται ξανά εκ νέου πρόεδρος της κοινότητας Φαναρίου.

Όπως και να έχει το αποτέλεσμα φαίνεται πως οι νέοι αν και αδιάφοροι όπως συνηθίζουν να τους αποκαλούν πολλοί στις μέρες μας σε αυτές τις εκλογές έδειξαν την περίτρανη θα μπορούσαμε να πούμε παρουσία τους κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευελπιστούμε βέβαια οι νέοι του τόπου να βρουν την υποστήριξη που τους αρμόζει από τους μεγαλύτερους και πιο έμπειρους προκειμένου να μάθουν δίπλα σε αυτούς. Α.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.