Απο τις προεκλογικες αφισες στους προεκλογικους πινακες

Μία διαφορετική πρόσκληση από τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας Ιωάννη Εριφυλλίδη

Μπορεί τα πράγματα όσο αφορά την προεκλογική προετοιμασία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές να μην έχουν προχωρήσει τόσο στην περιοχή μας, πέρα των ανακοινώσεων από συνδυασμούς που έχουν υποψηφίους να δώσουν στη δημοσιότητα, στις άλλες πόλεις έχουν προχωρήσει αρκετά, και δεν μιλάμε μόνο από άποψη παρουσίας.

Στην Καβάλα λοιπόν, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ιωάννης Εριφυλλίδης, κάλεσε τους καλλιτέχνες της πόλης να εκθέσουν τα έργα τους σε έναν όμορφο, καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Καβάλας.

Την αρχή μάλιστα θα κάνει ο εικαστικός Διαμαντής Σταγγίδης, έργα του οποίου εκτίθενται από την Πέμπτη 1/6 στα γραφεία του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά».

«Σας περιμένουμε αύριο, Παρασκευή 2 Ιουνίου, από τις 8 το βράδυ, για ένα κρασί και χαλαρή «πολιτικο-καλλιτεχνική» ή «καλλιτεχνικο-πολιτική» συζήτηση, παρέα με 11 υπέροχους πίνακες του Διαμαντή Σταγγίδη» καταλήγει η ανακοίνωση του συνδέσμου.

Δεν γνωρίζουμε αν σε αυτή την κατεύθυνση θα τον ακολουθήσουν και άλλοι συνδυασμοί, ή αν θα δούμε να τον μιμούνται και άλλοι. Ας μην ξεχνάμε, πως αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για να φέρεις κόσμο στο εκλογικό σου κέντρο…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.