Απο την Κομοτηνη στην Αθηνα τα προιοντα της ΑΞΙΖΩ ΙΚΕ

Απαρατήρητα

Έως την Αθήνα και συγκεκριμένα τα τηλεοπτικά πλατό του καθημερινού ενημερωτικού μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ, έφτασαν τα χειροποίητα προϊόντα που δημιουργούν τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι», στο χώρο του εργαστηρίου της αξΙΖΩ ΙΚΕ, της εταιρίας αρωγού στο έργο του Συλλόγου.

Τα προϊόντα που δημιουργούν κατ’ αποκλειστικότητα οι ωφελούμενοι του κέντρου και έχουν κερδίσει το αγοραστικό κοινό της Ροδόπης και όχι μόνο, ταξίδεψαν μέχρι την Αθήνα και παρουσιάστηκαν από τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου.

Να υπενθυμίσουμε πως η νέα αυτή πρωτοβουλία του Συλλόγου έχει ως στόχο να εκπληρώσει τον στόχο της ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία στην αγορά εργασίας, στοίχημα ιδιαίτερα επιτυχημένο ήδη καθώς όσο αυξάνεται η ζήτηση και τα σημεία διανομής τόσο αυξάνονται και οι απασχολούμενοι στο εργαστήριο,  που μέχρι στιγμής παράγει διάφορα είδη ζυμαρικών, μαρμελάδες, αλλά και γλυκά του κουταλιού, ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα πρώτων υλών.

Τα προϊόντα έγιναν αποδεκτά με ενθουσιασμό από τους δύο συναδέλφους, ενθουσιασμό που μοιράζονται και με όλους εμάς που έχουν ήδη δοκιμάσει τις δημιουργίες τους. N.B.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.