Απο την Κομοτηνη ο γαμπρος του πρωτου υποβρυχιου πολιτικου γαμου στην Ελλαδα

Έγινε σε βάθος 5 μέτρων στον εντυπωσιακό βυθό της παραλίας Ρουσούμ Γιαλό της Αλοννήσου

Ίσως πήρε το μάτι σας την είδηση τέλεσης του πρώτου υποβρύχιου πολιτικού γάμου που τελέστηκε στην Ελλάδα.

Ο γάμος έγινε το βράδυ της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2022 σε βάθος 5 μέτρων στον εντυπωσιακό βυθό της παραλίας Ρουσούμ Γιαλό της Αλοννήσου.

Η Μυρτώ με καταγωγή από την Έδεσσα και ο Πέτρος με καταγωγή από την Κομοτηνή ενώθηκαν με τα δεσμά του  γάμου. Κουμπάρος ήταν ο δήμαρχος του νησιού Πέτρος Βαφίνης ο οποίος μετά την εκλογή του πριν ακριβώς τρία χρόνια πήρε μαθήματα κατάδυσης προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια του υποβρύχιου μουσείου Αλλονήσου.

Το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης που είχε λάβει δίπλωμα κατάδυσης προκειμένου να τελεί γάμους κάτω από τα γαλαζοπράσινα νερά του νησιού.

Παρόντες στον βυθό ήταν οι δύο κουμπάρες, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Αγάλλου που ανέλαβε τη γαμήλια διοργάνωση, καθώς και τρεις εκπαιδευτές καταδύσεων που εθελοντικά παρείχε το καταδυτικό κέντρο Triton Dive Centre, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σημειώνεται πως όλο το τελετουργικό τηρήθηκε κατά γράμμα μέσω της χρήσης ειδικών αδιάβροχων επιφανειών με όλα τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου καθώς και τα λόγια των νεόνυμφων, οι οποίοι και αφαίρεσαν προς στιγμήν τις μάσκες μετά την ανταλλαγή των όρκων για το πρώτο τους γαμήλιο φιλί.

Ένας χειριστής υποβρύχιας κάμερας βιντεοσκοπούσε τον γάμο, ο οποίος μεταδόθηκε live stream σε μεγάλη οθόνη που είχε τοποθετηθεί στον γιαλό για τους προσκεκλημένους, ενώ παράλληλα υπήρχε η δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω κινητού τηλεφώνου.

Βίο ανθόσπαρτο να έχουν!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.