Απο την Κομοτηνη εξαπελυσε πυρα κατα της κυβερνησης ο Λ. Αυγενακης

Απαρατήρητα

Βρισκόμενος στην Κομοτηνή προκειμένου να μεταφέρει μήνυμα στήριξης προς στον Χρήστο Μέτιο ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής ΝΔ, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης και το Αλέξη Τσίπρα.
 
«Στην Ελλάδα δεν αξίζει αυτή η τραγική εικόνα που διαδραματίζεται εδώ και μήνες στην κεντρική πολιτική σκηνή. Θα σταθώ, όμως, στα τελευταία γεγονότα. Ο κ. Καμμένος, δυστυχώς για την χώρα μας, είναι εν ενεργεία Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Από την άλλη ο κ. Κοτζιάς, μέχρι πρότινος Υπουργός Εξωτερικών και ο αδύναμος, ανίσχυρος κ. Τσίπρας απλώς να κάνει συστάσεις και τελικά αν δέχεται τα πάντα. Διώχνει τον Υπουργό που συμφώνησε μαζί του – και αναφέρομαι στην συμφωνία ονοματοδοσίας των Σκοπίων – ενώ κρατά τον Υπουργό που από την πρώτη στιγμή φάνηκε να διαφωνεί μαζί του» σχολίασε κάνοντας λόγο για «λογική του παραλόγου».
 
Οι δηλώσεις του, όμως, δεν σταμάτησαν αφού ο ίδιος μίλησε για μία εικόνα «παρακμής» περιγράφοντας«tweets, δηλώσεις, παραπολιτικά, συνεντεύξεις και διαρροές σκιαγραφούν μία εικόνα «αλαλούμ». Η παρούσα κυβέρνηση δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού, η εικόνα δεν αρμόζει στην χώρα που θέλουμε. Όλοι μαζί, λοιπόν – ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι εν ενεργεία και οι εν δυνάμει βουλευτές και οι οργανώσεις μας – ενώνοντας τον λαό είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα και κυρίως να χτίσουμε ένα μέτωπο αξιοσύνης και αξιοπρέπειας». Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.