Aπο 150 προσκλησεις σε ανεργους και φοιτητες διανεμει το Φεστιβαλ Φιλιππων

Ακούγοντας τις ανάγκες των καιρών ο Δήμος Καβάλας και το Φεστιβάλ Φιλίππων, αποφάσισαν και προσφέρουν για κάθε παράσταση που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων, 150 προσκλήσεις σε ανέργους και 150 προσκλήσεις σε μαθητές και φοιτητές, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις του 58ου Φεστιβάλ Φιλίππων.

Η παραλαβή των προσκλήσεων θα γίνεται από το Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της μαθητικής ή φοιτητικής ταυτότητας.

Επαινώντας τους διοικούντες και τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλληλεγγύης,  ενημερώνουμε ότι για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.

Πολύ  πολύ καλή κίνηση, εξάλλου το θέατρο στην αρχαία Αθήνα ήταν δημόσια υπόθεση, χορηγία των δυναμένων προς τους πολίτες!!! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.