Απαντηση Μαρκοπουλου στην επιθεση Μετιου

Απαρατήρητα

Την απάντηση του στο δελτίο Τύπου του Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστου Μέτιου, στο οποίο ο περιφερειάρχης τον «έδειχνε» σαν έναν από αυτούς που κρύβονται πίσω από τις πολιτικές επιθέσεις στο πρόσωπό του, έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ.  Θόδωρος Μαρκόπουλος, σημειώνοντας πως η κοινωνία αποτελεί πάντα τον τελικό κριτή, για το έργο, το ήθος, την αποτελεσματικότητα και εν τέλει την εκλογή ή την επανεκλογή όλων των αιρετών σε όλα τα αξιώματα.
 
Ο κ. Μαρκόπουλος σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο στην Καβάλα είχε δηλώσει μεταξύ άλλων πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία της παράταξης και να την οδηγήσει ενωμένη στην εκλογές, θεωρώντας πως πρέπει να ξεπεραστεί η διάσπαση που επέφερε η πολιτική του κ. Μέτιου, την οποία φέρεται να χαρακτήρισε διχαστική και ανεπαρκή.
 
Σε δήλωσή του που φιλοξενεί η εφημερίδα Χρονόμετρο της Καβάλας, σημείωσε πως στην συνέντευξη που έδωσε αναγκάστηκε να μιλήσει καθαρά και ανοιχτά, με σαφήνεια και χωρίς υπαινιγμούς, για υπαρκτά  προβλήματα που απασχολούν τους πάντες.
 
Ένας αιρετός, αναφέρει, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αγνοεί αυτά τα ζητήματα που θέτουν οι πολίτες και μέσα από αυτά οφείλει να  διατυπώνει ένα σοβαρό προβληματισμό και μια αγωνία για το μέλλον.
 
Τόνισε δε πως προσωπικά στηρίζει έμπρακτα επί 8 χρόνια το έργο της Περιφερειακής Αναγέννησης και επί 4 χρόνια το έργο της διοίκησης, δουλεύοντας και παράγοντας έργο, και καταλήγει πως η κοινωνία αποτελεί πάντα τον τελικό κριτή, για το έργο, το ήθος, την αποτελεσματικότητα και εν τέλει την εκλογή ή την επανεκλογή όλων των αιρετών σε όλα τα αξιώματα. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.