Απαντησεις απο «ψηλα»

Απαρατήρητα

Η “Hightec” Κομοτηνή που όλοι ονειρευόμαστε μπορεί να αποτέλεσε σημείο διαξιφισμών μεταξύ των δύο εκ των υποψηφίων δημάρχων Κομοτηνής κ.κ. Γιάννη Γκαράνη και Αντώνη Γραβάνη, με αφορμή τις προτάσεις του δεύτερου, ωστόσο φαίνεται πως μία εκ των υπολοίπων υποψηφίων και συγκεκριμένα η κ. Ελένη Λαφτσή της «ΠΟΛΗ-τικής Ανατροπής» είναι αυτή που κρατούσε τον «κρυμμένο άσσο» στο μανίκι της. Και όπου «άσσο» βλέπετε τον καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργό, τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκο Παππά, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε χθες θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της παράταξής της την προσεχή Παρασκευή.
 
Και όχι μόνο θα είναι ο κεντρικός ομιλητής,  αλλά θέμα της ομιλίας του θα είναι ακριβώς οι «Έξυπνες πόλεις». Τίτλος που συνοδεύεται από το «επεξηγηματικό» «μια αόριστη εξαγγελία ή μία ρεαλιστική πρόταση».
 
Το αν θα αναφερθεί ο κ. Παππά στο παράδειγμα της Κομοτηνής και τα όσα έχουν ή δεν έχουν γίνει προς την κατεύθυνση της διαμόρφωσής της σε «έξυπνη πόλη» δεν το αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, αλλά η επικεφαλής της παράταξης που θα συνοδέψει τον κ. Παππά στο πάνελ των ομιλητών κ. Ελένη Λαφτσή φρόντισε να μας προϊδεάσει στην κοινοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης με τη συνοδευτική λεζάντα «Επειδή δεν μας αρκούν τα λόγια, αλλά θέλουμε πραγματικά να κάνουμε την πόλη μας μια «έξυπνη πόλη», ανοίγουμε έναν ουσιαστικό (και όχι προσχηματικό) διάλογο με τον πλέον αρμόδιο για το συγκεκριμένο θέμα».
 
Από τα γραφόμενα της κ. Λαφτσή κατανοούμε ότι αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και μάλιστα «από ψηλά».
 
Ίδωμεν. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.