Απαιτητικη δουλεια το «βουλευτιλικη»

Μάλλον το βουλευτής-επιχειρηματίας είναι η νέα «μόδα» στη βουλή

Την παραίτηση του από τη βουλευτική του έδρα, την οποία παραδίδει στη ΝΔ, ανακοίνωσε την Τετάρτη ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Θέμης Χειμάρας μετά τα δημοσιεύματα που έφεραν επιχείρησή του να έχει κατά τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής θητείας του, συνεργασίες με δημόσιους φορείς.

Ο κ. Χειμάρας επισημαίνει ότι αναγνωρίζει πως μια ακούσια παράλειψή του, έγινε η αιτία για να έρθει σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετεί και τους ανθρώπους που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, και ανέλαβε «πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω».

Επισημαίνει επίσης ότι παραμένει στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, «δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για μια Φθιώτιδα ισχυρή».

Την έδρα του, όπως και την θέση του στην ΚΟ της ΝΔ, θα καταλάβει η πρώτη επιλαχούσα στον νομό Φθιώτιδας, Ελένη Μακρή – Θεοδώρου.

Μάλλον το βουλευτής-επιχειρηματίας είναι η νέα «μόδα» στη βουλή. Και όλως περιέργως όλοι τους εμφανίζουν μια εξαιρετική αμέλεια ως προς τις οικονομικές τους δραστηριότητες. Όπως και να το κάνουμε είναι απαιτητική εργασία το «βουλευτιλίκη» και  σε αναγκάζει να παραμελείς όλα τα άλλα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.