Αντιδρουν διαφορετικα στον Εβρο στα κλεισιματα τραπεζων

Απαρατήρητα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μπροστά από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Φερών, θα πραγματοποιήσουν κάτοικοι και φορείς της περιοχής, για να αποτρέψουν το επικείμενο κλείσιμο του.

Το επικείμενο κλείσιμο, έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, και ήδη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων, εκπροσώπων επαγγελματιών και Βουλευτών Έβρου με θέμα το κλείσιμο και αποφασίστηκε, πέρα από την κινητοποίηση, οι Βουλευτές μαζί με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να συμμετέχουν σε σύσκεψη με το Δ.Σ. της Εθνικής Τράπεζας.

Παρόλο που κλεισίματα τραπεζών είδαμε και στην περιοχή μας, ουδέποτε είδαμε αυτές τις αντιδράσεις, όχι τόσο σε ατομικό επίπεδο (σχεδόν όλοι κάτι είπαν, κάτι έστειλαν, ούτως ή άλλως τζάμπα είναι) αλλά ουδέποτε υπήρξε αντίδραση σε συλλογικό επίπεδο, ή για να το πούμε πιο λαϊκά, δεν μαζεύτηκαν να το συζητήσουν και να αντιδράσουν όλοι μαζί.

Δεν ξέρουμε αν θα έχει αποτέλεσμα αυτή η προσπάθεια στις Φέρες, όμως ίσως το μοντέλο που ακολουθούν στο γειτονικό νομό, ίσως θα έπρεπε να μας προβληματίσει κάπως. Να μην ξεχνάμε πως τη μία φορά που πήγε να προχωρήσει μια κοινή κάθοδος βουλευτών της Ροδόπης (για τον καπνό) αυτή έμεινε στα αζήτητα. Αν θεωρούν πως οι μετέπειτα ατομικές παρεμβάσεις για το θέμα θα φέρουν καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι η συντονισμένη κίνηση, θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.