Αντιδρασεις στην Ξανθη για το καρναβαλι της Κομοτηνης

Αντιδράσεις φαίνεται ότι έχει προκαλέσει η πρόσκληση που απηύθυνε προς τους συλλόγους της Ξάνθης ο σύλλογος [email protected], που εκ μέρους όλων των διοργανωτών είχε στείλει σχετική επιστολή πρόσκλησης προς το Κέντρο Πολιτισμού της Ξάνθης για να διαβιβαστεί στους συλλόγους.
 
Στην επιστολή τους οι διοργανωτές της Κομοτηνής ανέφεραν μεταξύ άλλων πως «μετά την πολυετή συνεργασία με τη συμμετοχή στο καρναβάλι της Ξάνθης του συλλόγου [email protected], προσκαλούν όλους τους συλλόγους, να συμμετέχουν και στην εκδήλωση της Κομοτηνής δίνοντας το στίγμα του επιτυχημένου Ξανθιώτικου καρναβαλιού στην πόλη μας».
 
Το αίτημα αυτό φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις σε κάποιες πλευρές, που αναμένεται να ακουστούν κατά τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής των εκδηλώσεων της Ξάνθης σήμερα Τετάρτη με μοναδικό θέμα τη συμμετοχή ή μη των συλλόγων στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Κομοτηνή.
 
Παρόλα αυτά ήδη φαίνεται πως σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στην παρέλαση της Κομοτηνής, όμως το εύρος της τυχόν δυσθυμίας, και οι λόγοι, οι οποίοι μπορεί να αφορούν και εσωτερικά ζητήματα του καρναβαλιού της Ξάνθης, αναμένεται να γίνουν πιο ξεκάθαροι σήμερα.
 
Από την πλευρά της η πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ κ. Νατάσα Λιβεριάδου, ερωτηθείσα για το θέμα, δεν θέλησε να παρέμβει στη διαδικασία, τόνισε πάντως πως πρόθεση της Κομοτηνής και όλων των διοργανωτών ουδέποτε ήταν να λειτουργήσουν ανταγωνιστικά προς την Ξάνθη, κάτι που θεωρεί πως φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο διοργανώθηκε η όλη εκδήλωση.
 
«Δεν έχω να απαντήσω κάτι, νομίζω είναι ευκολονόητο» σημείωσε, υπενθυμίζοντας πως για αυτό άλλωστε και η επιλογή των ημερομηνιών δεν έχουν να κάνουν με το βασικό τριήμερο των εκδηλώσεων της Ξάνθης. Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.