Αντιδρασεις για τη συμμετοχη του Α. Κουγια σε εκδηλωση της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Νομικης Κομοτηνης

Από το Ελευθεριακό Σχήμα Σχολών Κομοτηνής

Ανεπιθύμητο κηρύττει τον Αλέξη Κούγια στις σχολές της Κομοτηνής το Ελευθεριακό Σχήμα Σχολών Κομοτηνής, με αφορμή τη συμμετοχή του σε εκδήλωση με θέμα: «Εγκληματική Οργάνωση: Σύσταση και Ποινικές Κυρώσεις»  της ΔΑΠ ΝΔΦΚ Κομοτηνής το Σάββατο 6 Μαΐου.

Το σχήμα θεωρεί τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη ομιλία, λίγο πριν από «το φεστιβάλ μιζέριας και ανάθεσης των φοιτητικών εκλογών» όπως τις χαρακτηρίζουν και απόπειρα επίδειξης δύναμης εκ μέρους της κυβερνητικής παράταξης, πρόκληση που μόνο τυχαία δεν είναι.

Τον χαρακτηρίζουν δε ως τον πιο διεφθαρμένο δικηγόρο στην χώρα που δεν διστάζει να αναλάβει φασίστες, δολοφόνους και παιδεραστές για να βγάλει όλο και περισσότερα χρήματα, σε περιπτώσεις τις οποίες αρνείται να αναλάβει οποιοσδήποτε δικηγόρος ακριβώς λόγω της φύσης των εγκλημάτων, και αφού απαριθμούν μια σειρά από υποθέσεις που έχει αναλάβει, τονίζουν πως συχνά επιδιώκει να προκαλεί και με τις δηλώσεις του κατηγορώντας συχνά τα θύματα και αναπαράγοντας συνεχώς ρατσιστικές, ομοφοβικές, σεξιστικές και μισαναπηρικές αντιλήψεις.

Δεν παραλείπουν να επιτεθούν και στο ρόλο της αστικής δικαιοσύνης, ο χαρακτήρας της οποίας πιστεύουν πως είναι ξεκάθαρα ταξικός, και γρανάζι σε αυτόν τον μηχανισμό που λειτουργεί χωρίς κανέναν έλεγχο από την κοινωνία.

«Η εξουσία των δικαστικών αρχών αποτελείται από ανθρώπους τοποθετημένους από το κράτος για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του και τη διαιώνιση των κοινωνικών ανισοτήτων μέσω νόμων που το ίδιο επιβάλει. Εμείς από την μεριά μας στεκόμαστε στο πλευρό των καταπιεσμένων, των αδικημένων και των αγωνιστών του ταξικού πολέμου» καταλήγουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.