Αντιδρα η τοπικη ομαδα παρεμβασης του ΜεΡΑ25 για τους υποψηφιους που ανακοινωθηκαν

Προειδοποιούν με παραίτηση

Ανακοινώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 8 Απριλίου και μερίδα των υποψηφίων βουλευτών του ΜέΡΑ25- Συμμαχία για τη Ρήξη, ανάμεσα στους οποίους και τρεις υποψηφιοι/ες στην Ροδόπη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι για τις εκλογές της 21ης Μαΐου στην Ροδόπη είναι οι κ.κ.Χρήστος Καλαμπούκας, Αρίφ Ναζμή και Νερσίν Χασάνογλου.

Αν και η ανακοίνωση από πλευράς του κόμματος έγινε σε πανηγυρικό χαρακτήρα, όπως άρμοζε στην περίπτωση άλλωστε, η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων για τη Ροδόπη κάθε άλλο παρά πανηγυρικής αντίδρασης έτυχαν μιας και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «ΠτΘ» φαίνεται πως η επιλογή των προαναφερθέντων συναντά την αντίδραση των μελών ή μέρους τουλάχιστον της ομάδας τοπικής παρέμβασης Ροδόπης του ΜέΡΑ25.

Σε επικοινωνία μας με στελέχη του κόμματος για τις ανάγκες του ρεπορτάζ ενημερωθήκαμε πως οι προαναφερθείσες ανακοινώσεις έγιναν δίχως να ληφθούν υπόψιν οι προτάσεις της τοπικής ομάδας παρέμβασης, τα μέλη της οποίας μάλιστα «απειλούν» με παραίτηση.

Της ανακοίνωσης των πρώτων ονομάτων ακολούθησε αναταραχή με τις πρώτες σκέψεις να αφορούν και το ενδεχόμενο συνολικής παραίτησης, ως δείγμα της αντίδρασής τους για το γεγονός ότι δεν εισακούστηκαν και δεν ενημερώθηκαν προ των ανακοινώσεων, ωστόσο εξ όσων γνωρίζουμε λαμβάνουν χώρα συζητήσεις οι οποίες θα κρίνουν την πορεία των πραγμάτων τα αμέσως επόμενα 24ωρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.