Αντεξαμε πολλα, αλλα η αυξηση της τιμης στο πιτογυρο παραπαει

Απαρατήρητα

Δυσάρεστα ήταν τα μαντάτα για τους λάτρεις του πιτόγυρου.  Στα 3 ευρώ θα πωλείται από την 1η Μαΐου το πιτόγυρο, όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης εκπρόσωπος του -υπό ίδρυση- Σωματείου Ψητοπωλών.  Αιτία είναι η αύξηση της τιμής του κρέατος διεθνώς.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Πολύζο από την 1η Μαρτίου η τιμή του κρέατος έχει αυξηθεί κατά 30% και σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία και τις αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές, οδηγεί τους συναδέλφους του στην απόφαση να υπάρξει αύξηση στην τιμή, προκειμένου, όπως υποστήριξε, να διασφαλιστεί η ποιότητα του κρέατος, αλλά και η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου. «Θα κάνουμε αυξήσεις για να διασφαλίσουμε την ποιότητα» είπε ο κ. Πολύζος και πρόσθεσε: «Δεν θα στεναχωρηθεί ο καταναλωτής με την αύξηση της τιμής. Θα στεναχωρηθεί αν δεν υπάρχει ποιότητα στο προϊόν που θα πάρει. Εμείς θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρχει αυτή η ποιότητα γι’ αυτό ετοιμαζόμαστε να κάνουμε κάποιες αυξήσεις. Για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε το προϊόν μας».

Παράλληλα τόνισε ότι όλα τα ψητοπωλεία θα πρέπει να αλλάξουν τις τιμές γιατί η αύξηση έχει γίνει σε όλους.  Όπως λένε  αρκετοί στα Social Media μεταξύ σοβαρού και αστείου «ο ελληνικός λαός άντεξε πολλά, αλλά η αύξηση της τιμής στο πιτόγυρο παραπάει»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.