Ανοιξε Μεγαρο

Κάνε μια ευχή, και πού ξέρεις, μπορεί να γίνει

Την ευχή η μεγάλη εκδήλωση του Φεστιβάλ Κιθάρας Θράκης να γίνει το χρόνου στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής εξέφρασαν αρκετοί από τους συντελεστές του φετινού Φεστιβάλ, μιας και όπως και να το κάνει κανείς, τόσο από άποψη ακουστικής, όσο και από άποψη παρακολούθησης, είναι ανώτερα από το αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης, όπου και θα γίνει φέτος η συναυλία.
 
Αν αυτή η ευχή σας φαίνεται γνωστή, δεν έχετε άδικο: την ίδια ευχή είχαν κάνει τα ίδια άτομα και πέρυσι, δηλαδή φέτος η συναυλία να γίνει στο Μέγαρο.
 
Δυστυχώς ατύχησαν, όμως πραγματικά ο προβληματισμός τους αναδεικνύει το γεγονός ότι υπάρχουν εκδηλώσεις οι οποίες όχι μόνο θα αναβαθμιζόταν από την παρουσίαση τους στο μέγαρο, αλλά αδικούνται κιόλας από το γεγονός ότι γίνονται σε χώρους, όχι ακατάλληλους, αλλά λιγότερο… αρμόζων.
 
Για αυτό και εμείς μαζί με τους συντελεστές του Φεστιβάλ να κάνουμε μια ευχή, το Μέγαρο να μπορέσει σύντομα να φιλοξενήσει όχι μόνο εκδηλώσεις όπως το Φεστιβάλ, αλλά και άλλες που θα μπορέσουν να το τοποθετήσουν στη θέση που του αρμόζει, και όχι σαν ένα πολύ ακριβό διακοσμητικό στην περιοχή των Στρατώνων.Κ.Μ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.