«Ανοιξαν» τις πορτες τους οι κατασκηνωσεις της ΙΜΜΚ

Απαρατήρητα

Αγιασμός για την έναρξη της φετινής πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 1 Ιουλίου, στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στην περιοχή του Κρυονερίου στους Προσκυνητές.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής, παρουσία των συνεργατών της ΙΜΜΚ στην κατασκήνωση αλλά και των παιδιών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο, ευχόμενος στην συνέχεια την ευχάριστη παραμονή τους.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στην ΙΜΜΚ, σε μία δύσκολη αν μη τι άλλο και από άποψη υγειονομικών συνθηκών χρονιά, καθώς και το σύνολο των στελεχών και ομαδαρχών, που όπως εξήγησε «η ανιδιοτελής τους προσφορά αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα».

Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΙΜΜΚ στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης δίνεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας με τη νέα γενιά, ενώ η προσευχή η έπαρση της Σημαίας, οι αθλοπαιδίες, το θαλάσσιο μπάνιο και οι συναντήσεις των ομάδων, εξασφαλίζουν μια ευχάριστη κοινωνική συμβίωση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.