Ανοικτη συζητηση με φωτογραφικο υλικο για την ανατροφη και την διαπαιδαγωγηση των παιδιων

Με αφορμή την γιορτή της μητέρας και της παγκόσμιας ημέρας οικογένειας

Ανοικτή συζήτηση με φωτογραφικό υλικό για την ανατροφή και την διαπαιδαγώγηση των παιδιών διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης σε συνεργασία με τον Σύλλογο τριτέκνων Ν. Ροδόπης «Η κιβωτός των παιδιών», έναν σύλλογο με σκοπό να οργανώσει αλλά και να βοηθήσει τις τρίτεκνες οικογένειες του νομού μας, εξασφαλίζοντας και διεκδικώντας ό,τι καλύτερο για τα μέλη του.
 
Η συζήτηση θα φιλοξενηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Περιφερειακού Συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης» στις 25 Μαΐου και ώρα 19.00 με αφορμή την γιορτή της μητέρας και της παγκόσμιας ημέρας οικογένειας, ενώ ως κεντρικοί ομιλητές θα παρευρεθούν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων και οι κ.κ. Νικόλαος Σωτηρακόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Παρασκευή Μαυρίδου, μέλος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας, Νικόλαος Τσαλικίδης, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης, Κωνσταντίνος Ζαφείρης, Επίκουρος Καθηγητής ΔΠΘ στο τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας  και Μαρία Κασσέρη, Κοινωνική Λειτουργός.
 
Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες και να θυμάστε ότι ένα φιλί, μία αγκαλιά ή ένα λουλούδι είναι αρκετά για να κάνουν ευτυχισμένη την πιο σπουδαία γυναίκα της ζωής μας. Χ.Κ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.