Αγγελιδης, Φορτσας και Ολγα Μαρια στην Art-Athina στο stand G4

Τρεις ιδιαίτερα σημαντικοί εικαστικοί, ο καθένας με την πορεία του στο χώρο της έκφρασής του, οι ζωγράφοι Πασχάλης Αγγελίδης και Όλγα Μαρία και ο γλύπτης Δημήτρης Φόρτσας, και οι τρεις θρακιώτες, συμμετέχουν στην Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης ArtAthina, στο stand G4.

 

Πρόκειται για την εικοστή παγκοσμίου φήμης διοργάνωση στην οποία συμμετέχουν σαράντα ένας εκθέτες απ’ όλη την Ευρώπη, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία, Ελβετία, Κύπρο κλπ.

 

Θεσμοθετημένη το 1993 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, η Art-Athina είναι σήμερα μία από τις μακροβιότερες εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στην Ελλάδα. Σημείο συνάντησης για τη διεθνή καλλιτεχνική δημιουργία, η Art-Athina φέρνει κοντά σημαντικές ελληνικές και ξένες αίθουσες τέχνης, πολιτιστικούς φορείς, επιμελητές, συλλέκτες, κριτικούς τέχνης και, σαφώς, το φιλότεχνο κοινό.

 

Η διοργάνωση, τόπος συνάντησης και ζύμωσης όλου του εικαστικού χώρου, πραγματοποιείται στον ιδανικό χώρο του Γηπέδου TaeKwonDo (Κλειστό Π. Φαλήρου), το οποίο στην περσινή διοργάνωση προσέλκυσε 35.000 επισκέπτες.

 

Θρακιώτες απανταχού της χώρας σπεύσατε!!!!

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.