Αναζητειται ο Ερντογαν

Σύνδρομο στέρησης από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται πως εμφάνισαν από χθες πολύ Τούρκοι πολίτες και έτσι είπαν να δημιουργήσουν ένα διαδικτυακό ρολόι που κάνει θράση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη γείτονα και μετρά τις ώρες που ο Τούρκος πρόεδρος έχει να πραγματοποιήσει κάποια τηλεοπτική εμφάνιση.
Έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά αυτή η στάση του Ερντογάν αφού πριν τις εκλογές τα τηλεοπτικά κανάλια παρουσίαζαν δηλώσεις του τρεις φορές την ημέρα μετά τις εκλογές όμως ο Ερντογάν περιορίστηκε σε μια σύντομη γραπτή ανακοίνωση και έκτοτε αγνοείται η τηλεοπτική του τύχη μένοντας μέχρι χθες, εκτός τηλεοπτικού αέρα για κάτι παραπάνω από 48 ώρες.
 
Δεν είναι λίγο πράγμα άλλωστε από εκεί που προσδοκάς ισχυρή πλειοψηφία για το κόμμα σου ώστε συνταγματικώς να αλλάξεις το πολίτευμα της χώρας τελικά να ευελπιστείς στη σύμπραξη κάποιου άλλου κόμματος για να μπορέσει το AKP να σχηματίσει κυβέρνηση. Και σε αυτό το μέτωπο τα πράγματα μοιάζουν σκούρα για το AKP, αφού χθες το φιλοκουρδικό κόμμα HDP απέκλεισε για άλλη μια φορά την πιθανότητα συνεργασίας με το κόμμα από το οποίο προέρχεται ο Ερντογάν. Αναζητείται και αναζητά λοιπόν ο πρόεδρος της Τουρκίας καθόσον φαίνεται… Χ.Λ. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.