Αναβολη ξανα για τον απολογισμο του Δημαρχου Κομοτηνης;

Ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων στη Ροδόπη λειτουργεί αποτρεπτικά

Θα καθυστερήσει για ακόμα μια φορά ο απολογισμός του Δημάρχου Κομοτηνής, συνεχίζοντας το σήριαλ που είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα για την πραγματοποίησή του.

Όπως είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες, πρόθεση ήταν αυτός να πραγματοποιηθεί δια ζώσης, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου, την ερχόμενη εβδομάδα, μετά από απαίτηση και της αντιπολίτευσης.

Ο μεγάλος αριθμός κρουσμάτων όμως στη Ροδόπη, που εδώ και μερικές μέρες ξεπερνά καθημερινά τα 300 και δεν φαίνεται να μειώνεται, λειτούργησε αποτρεπτικά προς αυτή την κατεύθυνση, και έτσι προς το παρόν, δια ζώσης συνεδρίαση δεν βλέπουμε να είναι δυνατόν να λάβει χώρα.

Είναι αλήθεια πως οι απολογισμοί, άσχετα με το τι περιμένουν τόσο η διοίκηση και οι παρατάξεις, τείνουν να είναι «στεγνές» υποθέσεις, με παράλληλους μονολόγους: η διοίκηση περιγράφει πως πέρασε μέσα από 40 κύματα αλλά έχει φτάσει τον Δήμο (ή την Περιφέρεια) σε ένα ασφαλές λιμάνι και ένα λαμπρό μέλλον, η αντιπολίτευση θα μιλήσει για ανικανότητα και ολιγωρία, και μια πόλη (ή Περιφέρεια) που βρίσκεται μεταξύ Σκύλλας και Χάρυβδης. Η αλήθεια μάλλον βρίσκεται κάπου μεταξύ των δύο, αλλά πολύ φοβόμαστε πως δεν θα βρεθεί μόνο με ένα απολογισμό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.