Αναπολει τον Πετριδη η αντιπολιτευση στο Δημο Κομοτηνης

Δεν έλειψαν οι αναφορές στον πρώην δήμαρχο

Την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής, με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Πετρίδη, έφεραν ως παράδειγμα… οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, στον απολογισμό που πραγματοποιήθηκε από τον νυν Δήμαρχο, κ. Γιάννη Γκαράνη, το απόγευμα της Δευτέρας.

Έτσι ο κ. Αντώνης Γραβάνης, επικεφαλής της Σύμπραξης Προοπτικής, επιτιθέμενος στα πεπραγμένα της νυν διοίκησης, μίλησε με, δεν τολμούμε να πούμε νοσταλγία, αλλά τουλάχιστον με ευμένεια για τον πρώην Δήμαρχο, όχι απαραίτητα από μεγαλοψυχία, αλλά με τον στόχο να μειώσει το έργο της διοίκησης Γκαράνη.

Έτσι αναγνώρισε τη συμβολή του πρώην για την ανάδειξη του νυν ως δημάρχου, την «προίκα» όπως τη χαρακτήρισε των 8 εκ. ευρώ αποθεματικού, αλλά και την σοβαρή έξωθεν μαρτυρία, στοιχεία όμως που έχει εγκαταλείψει η νυν διοίκηση, με τον κ. Γραβάνη να κατηγορεί τον κ. Γκαράνη ότι δεν επέλεξε την πολιτική σοφία του προκατόχου του.

Το ταξίδι όμως στη μνήμη συνεχίστηκε και από τον Σπάρτακο, με τον επικεφαλής κ. Κώστα Καραΐσκο να υπενθυμίζει πως ο κ. Γκαράνης χρησιμοποιεί συστηματικά τις απευθείας αναθέσεις, τις οποίες ο κ. Πετρίδης απέφευγε, ορθώς κατά την άποψη του κ. Καραΐσκου.

Η αλήθεια είναι πως στους απολογισμούς συνηθίζεται να θυμόμαστε το παρελθόν (στο συγκεκριμένο φτάσαμε μέχρι τη θητεία του αείμνηστου Ανδρέα Στογιαννίδη) αλλά τόση αγάπη από την αντιπολίτευση, και μάλιστα από ανθρώπους που για σχεδόν εννιά χρόνια αντιπολιτευόταν τον συγκεκριμένο Δήμαρχο, πρώτη φορά συναντούμε. Ποιος ξέρει, μπορεί και να τους λείπει…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.