Ανανεωση για την ιστοσελιδα του Δημου Κομοτηνης

Δίνεται περισσότερη έμφαση στις υπηρεσίες

Στον αέρα βρίσκεται, από το απόγευμα της Τετάρτης1 Νοεμβρίου, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Κομοτηνής, μέσα από την οποία, τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση, δίνεται περισσότερη έμφαση στις υπηρεσίες του Δήμου, στις εκδηλώσεις αλλά και στην ψηφιακή πλευρά του Δήμου.

Έτσι στην νέα ιστοσελίδα ο Δήμος δίνει προτεραιότητα στις υπηρεσίες μέσω του gov.gr, έχει ενότητες για τις εκδηλώσεις και τις προσβάσεις, καθώς και ένα hub για τις εκδηλώσεις, τις ειδοποιήσεις, τα έκτακτα συμβάντα, αλλά και τον εθελοντισμό.

Επίσης ενσωματώνει και κάνει πιο εύκολα προσβάσιμα πολλά στοιχεία που είχε και η παλιά ιστοσελίδα, με έμφαση στην προσβασιμότητα και την νεολαία, αλλά και την Πολιτική Προστασία και τον τουρισμό, που ανακατευθύνει στο Visit Komotini.

Ο ιστότοπος βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε και πρόσθετη λειτουργικότητα να προστεθεί το επόμενο διάστημα, αν και θα πρέπει να παρατηρήσουμε πως στην καινούρια ιστοσελίδα, όπως και στην παλιά, δεν φαίνεται να έχουν προστεθεί ενότητες όπου θα αναρτώνται οι αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου, κάτι που ήδη κάνουν πολλές άλλες αυτοδιοικητικές δομές της περιοχής μας, τόσο του πρώτου, όσο και του δεύτερου βαθμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.