Αναμονη για τις διαβουλευσεις στο θεμα των αδεσποτων

Μετά την ψήφιση του δημοτικού προϋπολογισμού οι συναντήσεις

Πριν από δύο μήνες, κατά τη διάρκεια Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης είχε τονίσει πως θα αναλάβει πρωτοβουλίες, τόσο με συνάντηση με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Συμβουλίου, όσο και με τους εκπροσώπους φιλοζωικών οργανώσεων της περιοχής, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Το ζήτημα είχε φέρει τότε στο Συμβούλιο ο επικεφαλής της παράταξης «Σύμπραξη Προοπτικής» κ. Αντώνης Γραβάνης, ο οποίος επανήλθε ξανά στο ζήτημα, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου, ζητώντας να μάθει πότε θα γίνει η συγκεκριμένη συνάντηση.

Ο κ. Γκαράνης σημείωσε πως περιμένει τόσο τον προϋπολογισμό, που θα ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα, όσο και τα στοιχεία των δράσεων που έχουν γίνει το 2020 και το 2021.

Μόλις αυτά συγκεντρωθούν, θα είναι έτοιμος να συζητήσει με τους επικεφαλής, και αν χρειαστεί και το Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσιάζοντας τις σκέψεις του Δημάρχου για την επόμενη χρονιά, που αφορά και τα σωματεία, και τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα αδέσποτα.

Υπομονή λοιπόν. Θα πείτε τόσα χρόνια που υπάρχει το ζήτημα, και δεν έχει λυθεί, υπομονή δεν κάνουν όλοι; Άλλωστε αν είναι να βρεθεί ουσιαστική λύση για το θέμα, που σέβεται και τους νόμους και τα δικαιώματα των ζώων, τότε μερικοί μήνες δεν είναι πρόβλημα. Δυστυχώς όμως, τόσα χρόνια μετά βλέπουμε κινήσεις για την επίλυση, και τελικά τίποτα. Ας ελπίσουμε πως αυτή η φορά θα είναι διαφορετική.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.