Αναμνησεων συνεχεια για τον Κωστη Στεφανοπουλο

Όπως φαίνεται πολλοί είναι οι Κομοτηναίοι που έχουν να θυμούνται από τη θητεία του Κωστή Στεφανόπουλου ως Προέδρου της Δημοκρατίας. Έτσι γράφαμε χθες για τις αναμνήσεις που μας ξύπνησε η είδηση του θανάτου του Κωστή Σταφανόπουλου, ανασύροντας από το φωτογραφικό μας αρχείο και το αντίστοιχο υλικό.
 
Αντίστοιχες μνήμες από την προσωπική του συνάντηση με τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους όμως και ένας ακόμη συμπολίτης μας. Ο λόγος για τον κ. Αλέξανδρο Καζαντζή, ο οποίος ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το Προεδρικό Μέγαρο τραβηγμένη στις 9 Απριλίου του 1996. Κατά την εν λόγω ημερομηνία ο κ. Καζαντζής ως πρόεδρος της Εταιρείας Παιδαγωγικών Επιστημών Κομοτηνής με την κ. Κορίνα Καζαντζή είχαν επισκεφτεί τον Κωστή Στεφανόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο μετά από πρόσκληση του τελευταίου η οποία ανέγραφε: «Επιθυμώ να εκφράσω τη μεγάλη εκτίμησή μου για τις επιτυχείς δραστηριότητες του Συλλόγου σας και την ουσιαστική συμβολή του, στην πνευματική ανάπτυξη της Θράκης. Επιτελείτε έργο επιστημονικό και εθνικό συνάμα μεγάλης σπουδαιότητας. Με πολύ χαρά θα εδεχόμουν επίσκεψή σας».
 
Ο κ. Καζαντζής κλείνει την ανάρτησή σου, σχολιάζοντας για την απώλεια του Κωστή Στεφανόπουλου πως «έφυγε από τη ζωή ένας ευπατρίδης, έντιμος πολιτικός, που τον διέκρινε η αξιοπρέπεια, η σεμνότητα, η ακεραιότητα πολιτικού και ανθρώπου. Ας μείνει στην αιωνιότητα η μνήμη του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.