Αναγκη για τροφες για τα αδεσποτα της Ροδοπης

Από την ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Έκκληση για βοήθεια με στόχο την αγορά τροφών για τα αδέσποτα ζώα που φροντίζουν απευθύνει μέσω της σελίδας της η ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής».

Σε σχετική τους ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης, 4 Ιανουαρίου τα μέλη της ομάδας γνωστοποίησαν πως τα διαθέσιμα αποθέματά τους σε τροφές έχουν τελειώσει, απευθύνοντας για ακόμα μια φορά έκκληση προς τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν την προσπάθειά τους με όποιον τρόπο ο καθένας μπορεί, δεδομένου ότι οι ανάγκες των ζώων εν μέσω του Χειμώνα λόγω και των χαμηλών θερμοκρασιών είναι μεγάλες.

Οι ίδιοι καλούν μάλιστα και σε κοινοποίηση της εν λόγω ανάρτησης καθώς όπως υπογραμμίζουν η ανταπόκριση του κόσμου είναι μικρή.

Η εν λόγω συλλογικότητα δεν είναι η μόνη που το τελευταίο διάστημα έχει απευθύνει έκκληση για βοήθεια που αφορά στην αγορά τροφών για τα αδέσποτα ζώα, αλλά αντίστοιχες κινήσεις έχουμε δει και από λοιπές συλλογικότητες αλλά και ατομικές προσπάθειες που καταβάλλονται.

Όποιος λοιπόν μπορεί να βοηθήσει ακόμα και με την ελάχιστη συνεισφορά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους, στην περίπτωση των Φίλων Αδέσποτων Κομοτηνής και στο τηλέφωνο 694 6864650.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.