Αμοιβη 1.000 ευρω για τον δραστη της επιθεσης σε γατα στην Σαμοθρακη

Από την Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος

Αμοιβή 1.000 ευρώ σε όποιον προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το άτομο που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο γάτα στον οικισμό Καμαριώτισσας στην Σαμοθράκη, δίνει η Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος.

Η Ναόμι, η γάτα που έγινε στόχος του δράστη εντοπίστηκε από κατοίκους του νησιού την Δευτέρα 24 Ιουλίου και μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική της κ.Ξανθούλασ Ξανθοπούλου στην Αλεξανδρούπολη σοβαρά τραυματισμένη.

Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση έφερε δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα εκ των οποίων είναι παλαιότερο και δικαιολογούσε, όπως αναφέρθηκε τον τραυματισμό της, ενώ η δεύτερη σφαίρα της έσπασε το οστό.

Όπως διαπιστώθηκε η γατούλα ήταν έγκυος, με τα νεκρά γατάκια να αφαιρούνται ενώ στην συνέχεια στειρώθηκε.

Η κ.Νάγια Φωτάκη που έκανε γνωστή την ιστορία της Ναόμι, στην σχετική ανάρτησή της απεύθυνε ευχαριστίες προς την Ροδοπίτικη ομάδα Hundepaten και ιδιαιτέρως την Δήμητρα Παπαδήμου που έσπευσαν να καλύψουν το χειρουργικό κόστος. «Τους ευχαριστούμε γιατί είναι δίπλα μας σε κάθε δύσκολο περιστατικό. Ευχαριστούμε την κτηνίατρο Ξανθή Ζαχοπούλου που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για όλα τα περιστατικά που της στέλνουμε. Ο δρόμος αποκατάστασης είναι μακρύς» ανέφερε απευθύνοντας έκκληση ώστε να βρεθεί η παντοτινή οικογένεια της Ναόμι.

Να σημειωθεί πως η Φιλοζωική Ομοσπονδία Ελλάδος ευχαριστεί στην ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους φιλόζωους της περιοχής που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς φροντίζουν τα αδέσποτα ζώα.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για κάθε σχετική με το περιστατικό πληροφορία έχει ως εξής: 6931092830

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.