Αλλου τα καταφερνουν, εστω και με τις δυσκολιες τους

Απαρατήρητα

Δια ζώσης μεταδόθηκαν τη Δευτέρα, τα Δημοτικά Συμβούλια τόσο του Δήμου Ξάνθης, όσο και του Δήμου Καβάλας (ο οποίος είναι ο πρώτος διδάξας στην περιφέρειά μας σε αυτά τα θέματα). Από την άλλη πλευρά της Ροδόπης, και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει κάνει ζωντανές μεταδόσεις των συμβουλίων του, αφήνοντας τον Δήμο Κομοτηνής πίσω και σε αυτόν τον τομέα.
 
Το ζήτημα αυτό αποτελεί πρόβλημα εδώ και καιρό, μιας και το Συμβούλιο με αυτό τον τρόπο μένει αποκομμένο, αφενός από την κοινωνία, αλλά και από την κάλυψη των θεμάτων αυτών.
 

Και επειδή οι δια ζώσης συνεδριάσεις, με τον κορωνοϊό ακόμα να μην μας αποχαιρετά, μάλλον θα μείνουν μακριά μας, τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον, θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε οι συνεδριάσεις, όσο γίνονται με τηλεδιάσκεψη, να έρθουν πιο κοντά στο κοινό.
 
Ας μην ανησυχούν ότι τα συμβούλια δεν θα δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Ας σκεφτούν πως όσο άσχημα και να γίνουν τα πράγματα και οι καυγάδες μέσα στο συμβούλιο, δεν μπορεί να γίνουν χειρότερα από ό,τι στο Περιφερειακό, του οποίου οι σύμβουλοι φαίνεται πως κάθε μήνα εξερευνούν νέους τρόπους για να καυγαδίζουν…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.