Αλλος εχει το ονομα και αλλος τη χαρη

Η Ονειρούπολη φαίνεται πως έχει… δράματα

Με τον Δήμο Κομοτηνής να ετοιμάζεται να υποδεχθεί το θεματικό πάρκο του Πινόκιο, σε συνεργασία με την εταιρεία που έστησε την Ονειρούπολη στη Δράμα, η ίδια η Ονειρούπολη φαίνεται πως έχει… δράματα , μιας και οι Δραμινοί είδαν φωτογραφίες της να διαφημίζουν το… Greek Santa’s Village, που θα γίνει στα θέατρα Βράχων στην Αθήνα.

Η αλήθεια είναι πως η όλη διοργάνωση, παρόλο που φαίνεται να γίνεται υπό την αιγίδα των τοπικών Δήμων, φαίνεται κάπως… πρόχειρη, από τον τίτλο της, που δεν σημαίνει το Ελληνικό Χωριό του Αη Βασίλη όπως διατείνονται τα υλικά δημοσιότητας, μέχρι τις φωτογραφίες, που φαίνονται όλες «δανεισμένες» από την Ονειρούπολη. Μάλιστα, και αυτό φαίνεται να προκάλεσε ακόμα περισσότερες αντιδράσεις, στο δελτίο τύπου σημειώνεται πως «Η Thessaloniki Brand και ο Λευτέρης Καλλινικίδης, κορυφαίος event manager, που τα τελευταία χρόνια συντόνιζε και οργάνωνε την «Ονειρούπολη Δράμας» ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Δράμας, σε συνεργασία με τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης- Υμηττού εγκαινιάζουν το κορυφαίο παραμυθένιο θεματικό πάρκο της Αττικής».

Στη Δράμα όπως καταλαβαίνετε, όπου η Ονειρούπολη έχει αποτελέσει αιτία πολλών διαφωνιών τα τελευταία χρόνια, δημιουργήθηκε σούσουρο, με την αντιπολίτευση να απειλεί να φέρει το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν γνωρίζουμε τι διημείφθη, και θα δούμε τι θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες, αλλά το γεγονός είναι πως η Ονειρούπολη, έχει δημιουργήσει αναγνωρίσιμο όνομα. Και ενώ δεν πιστεύουμε απαραίτητα πως η μίμηση είναι η ειλικρινέστερη μορφή κολακείας, ξέρουμε πολλές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Κομοτηνής, που πολύ θα ήθελαν να έχουν τέτοιες δράσεις, που κάποιοι θα προσπαθήσουν να μιμηθούν ή να «κλέψουν» κατά κάποιο τρόπο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.