Αλλοι υποψηφιοι, ιδια αγωνια

Απαρατήρητα

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν γράφαμε στις σελίδες του «ΠτΘ» για την αγωνία των υποψηφίων συμβούλων, δημοτικών και περιφερειακών, εν αναμονή των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας από πλευράς του Πρωτοδικείου.
 
Και βγήκαν χθες τα επίσημα αποτελέσματα, δίχως «σοβαρές» αλλαγές, στο επίπεδο της ανατροπής των ανεπίσημων δεδομένων, που ήρθαν όμως να δώσουν και επισήμως τέλος στην αγωνία των υποψηφίων.
 
Αυτών των υποψηφίων, καθότι το τέλος των αυτοδιοικητικών εκλογών και δη το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, σηματοδότησε την έναρξη της αγωνίας μίας άλλης μερίδας υποψηφίων, αυτής των υποψηφίων βουλευτών.
 
Ένας μήνας και ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο μας χωρίζουν άλλωστε από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου και η «βόλτα» του πρωθυπουργού στον ΠτΔ για την οποία βεβαίως δεσμεύτηκε εκ νέου στην προχθεσινή εξαιρετική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.
 
Μικρό έως πολύ μικρό χρονικό διάστημα για προεκλογικό αγώνα, στον οποίο στόχευαν οι υποψήφιοι βουλευτές, κυρίως όσοι δεν είχαν «κλείσει» από καιρό θέση στα ψηφοδέλτια των κομμάτων ή δεν είχαν πρότερη «εμπειρία». Αν και η Ροδόπη θεωρείται σχεδόν έτοιμη ως προς την κατάρτιση των ψηφοδελτίων και επομένως διαθέτει «απελευθερωμένους από άγχος» υποψηφίους, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο σε γειτονικούς νομούς, τουλάχιστον σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε σε συνάδελφα μέσα.
 
Από βδομάδα πάντως αναμένεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις για τους εκλεκτούς κάθε κόμματος, οπότε  και θα εκκινήσει  κανονικώς η προεκλογική για τις εθνικές περίοδος.
 
Υπομονή λοιπόν λίγων εικοσιτετραώρων για τους φερέλπιδες ανησυχούντες υποψηφίους… καλή δύναμη και στους απασχολούμενους με τα των εκλογών σε εργασιακό επίπεδο, μιας και από προεκλογική σε προεκλογική περίοδο πάμε. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.