Αλλο ενα κινητρο για εμβολιασμο

Εκδρομή μόνο για εμβολιασμένους προγραμματίζει ο Σύλλογος Πατεράδων

Στον Βασίλη Κικίλια στράφηκαν τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα τα βλέμματα πολλών τουλάχιστον στην χώρα, για την απάντησή του σε σχέση με τα «προνόμια» των εμβολιασμένων πολιτών.

Μια συζήτηση η οποία άνοιξε τις τελευταίες ημέρες με τον κ. Κικίλια να απαντά επισήμως πως αυτά θα δοθούν αφού όμως ανοίξουν όλα τα εμβόλια σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, προτιμώντας μάλιστα να τα κατονομάσει ως παροχές «επιβράβευσης» και όχι ως προνόμια, για την διευκόλυνση αυτών που έχουν εμβολιαστεί και θα αφορά όπως έχουμε κατανοήσει κυρίως το κομμάτι των μετακινήσεων.

Ένα τέτοιο όμως παράδειγμα «επιβράβευσης» όσων έκαναν ή αναμένεται να κάνουν το επόμενο διάστημα το εμβόλιό τους, έσπευσε να δώσει ο δραστήριος Σύλλογος Πατεράδων, ο οποίος ανακοίνωσε στα social media του εκδρομή και μάλιστα τετραήμερη, σε Πρέβεζα, Λευκάδα, Πάργα, Ιθάκη, Σκορπιό και Κεφαλλονιά, μόνο για εμβολιασμένους.

Όπως επισημαίνεται όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά του Covid -19. Για όσους πάντως επιθυμούν να συμμετάσχουν υπάρχει καιρός καθώς η εκδρομή προγραμματίζεται για το διάστημα 10 Σεπτεμβρίου έως και τις 13 Σεπτεμβρίου του 2021.

Θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένα ακόμα κίνητρο προς τον «δρόμο» του εμβολίου!

Πληροφορίες-δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6936131148 & 6945978362, και στη σελίδα του συλλόγου στο facebook.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.