Αλλο ενα «επεισοδιο» προστεθηκε στο «σηριαλ» της «Περιφερειακης Αναγεννησης»

Απαρατήρητα

Στην αρχή ήταν η ανεξαρτητοποίηση του Οντέρ Μουμίν. Μετά ήρθε η «ψυχρασία», οι «σπόντες» και οι «μπηχτές» με τον Μιχάλη Αμοιρίδη. Ακολούθησε η ανοιχτή «κόντρα» με τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη για να προστεθούν οι δηλώσεις Ζαγναφέρη στην εφημερίδα «Εμπρός» της Ξάνθης πρόσφατα περί μη καθόδου του στις επόμενες περιφερειακές εκλογές με τον Χρήστο Μέτιο ως επικεφαλής. Κι όλα αυτά είναι μοναχά όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας επισήμως, αφού αν λάβουμε υπόψη «τα πηγαδάκια» τότε η παραπάνω παράθεση σαφώς και θα μεγαλώσει.
 
Ο λόγος βέβαια για την «Περιφερειακή Αναγέννηση», που μοιάζει να φυλλοροεί ολοένα και περισσότερο μέρα τη μέρα. Τελευταία πράξη του εν λόγω έργου οι δηλώσεις του Ιρφάν Χατζηγκενέ, περιφερειακού συμβούλου Ξάνθης  με την «Περιφερειακή Αναγέννηση».
 
 «Είναι αμέλειες των ειδικών συμβούλων και των δικηγόρων του Περιφερειάρχη. Δεν πρέπει να κάνουν τέτοια εγκληματικά λάθη. Για αυτόν τον λόγο ζητάω ο Περιφερειάρχης να παραιτηθεί πρώτος και εκ των υστέρων οι ειδικοί σύμβουλοι δικηγόροι του. Λάθη πάνω στα λάθη στις ανθρώπινες ζωές δεν δικαιολογούνται.
 
Δεν υπάρχει μέριμνα, ενώ ούτε οι τεχνικές υπηρεσίες τον ελάχιστο ζήλο δείχνουν για να βρούμε μία λύση. Είναι καιρός ο κ. Περιφερειάρχης να αναλάβει τις ευθύνες του και προτείνω την παραίτησή του! Δεν τον εξέλεξαν οι πολίτες για να κάθετε σαν γλάστρα στο γραφείο του», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηγκενέ, εξαπολύοντας τα πυρά του, ενώ δεν ήταν η μοναδική φορά που στράφηκε εναντίον της ίδιας του της παράταξης κατά την διάρκεια της συνεδρίασης.
 
Η παραπάνω τοποθέτηση δίνει σίγουρα ένα στίγμα για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της περιφερειακής παράταξης… και κάτι μας λέει πως όσο πλησιάζει η ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών, παρόμοιες φωνές θα πληθαίνουν…X.K.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.