(Αλλη μια) πραξη αλληλεγγυης απο τη ΔΕΜΠ Κομοτηνης

Συνέβαλε στην αντικατάσταση αναπηρικού αμαξιδίου συμπολίτη μας

Διαρκές είναι το έργο αλληλεγγύης που επιτελεί η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής. Οι άνθρωποι της Επιτροπής συμβάλλουν όπου και όπως μπορούν αδιάκριτα, χωρίς διαχωρισμούς. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η πρόσφατη συνδρομή που παρείχαν σε συμπολίτη μας με κινητική αναπηρία να αντικαταστήσει το αμαξίδιό του που είχε ολοκληρώσει τον κύκλο χρήσης του.

Σε επιστολή του ο ίδιος ευχαριστεί θερμά τη ΔΕΜΠ Κομοτηνής γράφοντας τα εξής:

«Ευχαριστώ από καρδιάς τη Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής, τον Πρόεδρο και Άνθρωπο πάνω απ’ όλα κ. Σελήμ Ισά, και τους συνεργάτες του, για την καθοριστική οικονομική συμβολή τους στο να αποκτήσω νέο αναπηρικό αμαξίδιο, καθώς το προηγούμενο που είχα, είχε καταστεί μη επαρκώς λειτουργικό μετά από οκτώ περίπου χρόνια χρήσης. Εύχομαι στους ίδιους και στις οικογένειές τους να έχουν υγεία και ευτυχία σε όλη τους τη ζωή.

Ισίδωρος Βλαϊκούδης».

Φωτό: Ο Ισίδωρος Βλαϊκούδης, ο κατασκευαστής του αμαξιδίου από την εταιρεία «Δίφρος» Παναγιώτης Χρυσοβέργης, και ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και ο Ταμίας της ΔΕΜΠ Κομοτηνής, Σελήμ Ισά, Σαλή Σαλή και Ριντβάν Εμίν Ναζήφ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.