Αλλαζει ο οργανισμος της ΠΑΜΘ

Απαρατήρητα

Τη διαδικασία τροποποίησης και επικαιροποίησης του οργανισμού της αιρετής Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, που δεν έχει αλλάξει από την σύστασή της το 2010, ξεκίνησε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος.

Στόχος τους, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας, είναι να αναβαθμίσουν την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών, παρά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν με τη διαρκή μείωση του προσωπικού.

Η αναδιοργάνωση θα επικεντρωθεί στις αντίστοιχες υπηρεσίες κυρίως στους τομείς των εγγείων βελτιώσεων, της κτηνιατρικής, του τουρισμού, της ανάπτυξης, των ηλεκτρονικών υπηρεσιών για τον πολίτη κ.ά.

Για αυτό το θέμα πραγματοποίησαν σύσκεψη με τους προϊσταμένους των Γενικών Διευθύνσεων Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Εσωτερικής Λειτουργίας, Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Ανάπτυξης, Μεταφορών και Επικοινωνιών και την Εκτελεστική Γραμματέα της ΠΑΜΘ πριν από μερικές μέρες, και η διαδικασία έχει ξεκινήσει.

Ο κ. Μέτιος σημείωσε απευθυνόμενος προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, πως το σχέδιο των αλλαγών θα εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή και στη συνέχεια θα αποσταλεί προς τους περιφερειακούς Συμβούλους, ώστε να καταθέσουν τις απόψεις τους επάνω σε αυτό, πριν έρθει προς ψηφοφορία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.