Αλλαγες, με αιχμες, για το πανελ στο debate της ΑΝΟΚ

Τέσσερις και όχι τρεις, θα είναι τελικά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που θα συμμετέχουν

Τέσσερις και όχι τρεις, θα είναι τελικά οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές που θα συμμετέχουν στο debate που διοργανώνει η φοιτητική παράταξη «Ανεξάρτητη Νομική Κομοτηνής» την προσεχή Κυριακή στην Λέσχη Κομοτηναίων.

Ανάμεσά τους δε δεν θα βρίσκονται υποψήφιοι της κυβερνώσας παράταξης όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί με την συμμετοχή του κ.Κοντοζαμάνη, η οποία αντικαταστάθηκε με αυτήν της κ.Ωραιοζήλη – Κουτσουπιά, η οποία επίσης ακύρωσε την εμφάνισή της, σύμφωνα με ανάρτηση της ίδιας της παράταξης, ενώ το ίδιο έπραξε αφού πρώτα επίσης είχε αποδεχτεί την πρόταση και τρίτος υποψήφιος της ΝΔ.

Όπως σημείωσε μάλιστα χαρακτηριστικά η παράταξη σε ανάρτησή της «δυστυχώς Όχι Ένας, όχι Δύο αλλά Τρεις υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κυβερνώντος Κόμματος , παρότι στην αρχή δεσμεύτηκαν να συμμετάσχουν και να μιλήσουν στην εκδήλωση μας, λίγες ώρες μετά την αποδοχή τους , υπακούοντας σε άνωθεν εντολές απέσυραν τη συμμετοχή τους με αστείες και φθηνές δικαιολογίες.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ και ο φιλελευθερισμός, τον οποίο ευαγγελίζονται είναι μόνο ρηματική διακοίνωση και όχι ουσιαστική πράξη. ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ».

Η παράταξη ανακοίνωσε παράλληλα την συμμετοχή δύο νέων υποψηφίων και συγκεκριμένα των κ.Γιάννη Βούρο, ηθοποιό και υποψήφιο με το κόμμα «Δημοκράτες» και τον κ.Βαγγέλη Ακτσάλη, υποψήφιο με το κόμμα «Δημιουργία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.