Αλαζονεια καταλογιζει σε Β. Κεγκερογλου και την παραταξη του ο Σ. Σακελλιων

Απαρατήρητα

Με μια αιχμηρή τοποθέτηση απαντά ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελλίων στο άρθρο του Βουλευτή του Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Συντονιστή της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του «Κινήματος Αλλαγής» κ. Βασίλη Κεγκέρογλου στον ΠτΘ, το οποίο δημοσιεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
 
Σε αυτή ο κ. Σακελλίων, αρχόμενος από την φράση στο άρθρο «αυτοί για την εξουσία και εμείς για την χώρα και τους πολίτες» επιτίθεται στον βουλευτή, παραθέτοντας μια λιτανεία αμαρτιών που ρίχνει στα πόδια της παράταξής του, κατηγορώντας τον για αλαζονεία. 

Η τοποθέτηση έχει ως εξής: 

«Διάβασα με προσοχή το άρθρο του βουλευτή Γκεγκέρογλου(sic) του ΠΑΣΟΚ και ίσως την μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η φράση “αυτοί για την εξουσία και εμείς για την χώρα και τους πολίτες”. Όπου αυτοί εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Ειλικρινά έβαλα τα γέλια. Γιατί πάει πολύ να μιλούν οι “καλαμοκαβαλάρηδες” κατά Σκανδαλίδη για εξουσία. Πάει πολύ να μιλούν έτσι οι άνθρωποι που κατά δήλωση του ταμία του ΠΑΣΟΚ έβλεπαν τις μίζες της Ζίμενς να μπαίνουν στα ταμεία του κόμματός τους και να σφυρίζουν αδιάφορα. Πάει πολύ οι συνεταίροι του Σαμαρά να μας κουνούν το δάκτυλο. Πάει πολύ αυτοί που χρεοκόπησαν την χώρα να μιλούν με αυτόν τον τρόπο για την Αριστερά. Τέλος πάει πολύ οι “φίλοι” της Novartis να μιλούν για τους πολίτες. Αυτούς που εξόντωσαν με τις 13 περικοπές συντάξεων, με το πετσόκομα των μισθών, και με την θηριώδη ανεργία. Αρκετά πια με τη αλαζονεία τους»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.